SEO en SEA

Al voor 250 euro

SEO en SEA zijn twee totaal verschillende online marketing strategieën, maar ze streven wel hetzelfde doel na. Namelijk, meer verkeer naar jouw website creëren vanuit zoekmachines.

Eerst een kleine opfrisser. SEO staat voor Search Engine Optimization. Met SEO kun je scoren met zoekwoorden in zoekmachines zoals Google. Zo kun je de online vindbaarheid van jouw bedrijf op een duurzame manier vergroten. SEA staat voor Search Engine Advertising, wat inhoudt dat je betaalt voor advertenties in de zoekmachine resultaten pagina’s (SERP’s) van Google. Hiermee kun je direct resultaat behalen, maar het is geen duurzame oplossing op de lange termijn.

Dus, wat is de beste optie? Investeren in SEO of SEA? Het antwoord is: het hangt ervan af. Het hangt allemaal af van jouw bedrijfsdoelstellingen, budget en het tijdsbestek waarin je resultaten wilt bereiken.

Als je duurzame resultaten op de lange termijn wilt genereren, dan is SEO de manier. Als je echter onmiddellijke resultaten nodig hebt en een beperkt budget hebt, is SEA misschien een betere optie.

Deze beslissing kan het best genomen worden in overleg met onze expert die je helpt met een op maat gemaakte strategie die voldoet aan jouw specifieke behoeften en doelstellingen.

wordpress site maken

Waarom Grande Creation

Wat ons onderscheidt van andere webontwikkelingsbedrijven is onze toewijding aan klanttevredenheid. Wij nemen de tijd om uw bedrijf te leren kennen en uw specifieke doelstellingen te begrijpen. Dit stelt ons in staat om een unieke website te creëren die uw merkidentiteit perfect weerspiegelt. Bovendien zijn we altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden of eventuele problemen aan te pakken die u tijdens het proces zou kunnen hebben.

Neem contact op

Heb je vragen of en wil je een offerte aanvragen?
Neem vrijblijvend contact op en we gaan kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.